Bit Learning Editor

Snapper sin editor lar deg lage dynamisk kursinnhold sammensatt i korte læringssekvenser. En sekvens kan bestå av tekstinnhold, bilder, video, spørsmål, tankekort, undersøkelser eller animerte objekter. Det er enkelt å legge til, fjerne eller endre innhold som du måtte ønske. Det er fokus på å kunne velge de riktige verktøyene for å formidle en idé eller kunnskap på best måte slik at informasjonen vil bli forstått og husket.

Utgangspunkt for læring

Det er fire søyler innen læring som gir stabilitet til våre mentale konstruksjoner.

  • Fange oppmerksomhet
  • Aktiv deltagelse
  • Tilbakemelding ved feil
  • Konsolidering av kunnskap

En god læringsprosess

Ved å mobilisere disse fire søylene er det mulig å maksimere hastighet og effektivitet ved læring. Gjennom å fange oppmerksomhet, vil vi kunne forsterke informasjonen vi fokuserer på. Videre ønsker vi å oppfordre til nysgjerrighet gjennom deltagelse og tillate feil for å kunne sammenligne våre spådommer med virkeligheten, for å så, korrigere dem.

Skaper et aktivt engasjement

Det er en forutsetning at innholdsproduksjon er enkel og intuitiv — hvor det er enkelt å prøve ut ulike funksjoner for å skape aktivt engasjement. Kursinnholdet tar hensyn til at alle er forskjellige med mål om å skape en hyggelig opplevelse, sette klare læringsmål og ikke minst godta men rette feil.

Ukomplisert innholdsproduksjon

Bit Learning Editor kjører i nettleseren og gir deg de nødvendige verktøyene du trenger for å enten lage animert infografikk eller læringssekvenser. Opprettelse av innhold er én-til-én, i redigeringsmodus og avspilling.

Det er ukomplisert å komme i gang.

Innhold skalerer automatisk

For at det skal være mulig å øve regelmessig er alt innhold generert responsivt — uansett enhet eller skjermstørrelse vil innhold se bra ut. Også på mobiltelefon.

Læring kan skje overalt.